Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hlavní tah z Brna na Svitavy je bez omezení. Silničáři stihli opravy do konce prázdnin

Řidičům v jihomoravské metropoli o letošních prázdninách tradičně brnkaly na nervy dopravní komplikace. Letních uzavírek a omezení bylo navíc víc než obvykle. Silničáři pracovali i v Hradecké ulici, kam se nyní po dvou měsících auta vrátila do normálního režimu.

Několik dopravních omezení pocítili jako každý rok v červenci a srpnu šoféři projíždějící Brnem. Nejen, že stále pokračují práce na velkém městském okruhu, k obtížím přispěly také zásahy silničářů na dalších místech.

Na silnici I/43 v ulici Hradecká například dělníci celé prázdniny opravovali dilatační závěry tamního mostu. Provoz na komunikaci tak vedl pouze jedním jízdním pruhem ve směru na Svitavy, na druhou stranu do Brna řidiči jezdili dvěma pruhy.

Od začátku srpna byly naopak průjezdné dva pruhy směrem na Svitavy a jeden do centra. Uzavřen byl také výjezd z Hapalovy ulice směrem na Hradeckou,“ uvedli silničáři na webu. Nový povrch dostala také vozovka v ulici Sportovní v úseku od Královopolského tunelu po ulici Hradeckou. V posledních dnech dělníci ještě dokončovali poslední práce na rekonstrukci části mostu a položili také asfaltovou vrstvu. Od pátku je už doprava v lokalitě bez omezení.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ředitelství silnic a dálnic Jihomoravský kraj/Twitter

Štítky Brno, doprava, ŘSD, silničáři, oprava, prázdniny, omezení, auta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní tah z Brna na Svitavy je bez omezení. Silničáři stihli opravy do konce prázdnin  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.