Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidiče čeká v Brně nové omezení na Tomkově náměstí. Neprojedou po mostě

Nová dopravní komplikace se valí na řidiče v Brně, kteří jezdí po Tomkově náměstí. Na vytěžované dopravní tepně, kde dělníci budují další části městského okruhu, ještě více zhoustne provoz. Dělníci uzavřou mostní provizorium. Veškerý provoz se přesune na jednu stranu a motoristé projedou pouze jedním pruhem v každém směru.

Ke změně pravidel na brněnském Tomkově náměstí dojde v sobotu, kdy se očekává menší nápor aut než v pracovní dny. I tak se dají kvůli uzavřenému mostu očekávat problémy. „Řidič neprojedou po mostním provizoriu na Velkém městském okruhu Tomkovo náměstí. Čeká ho úplná uzavírka. Doprava bude proto na jeden den svedena na protější stranu a řidiči projedou jedním jízdním pruhem v každém směru,“ popsala Anna Dudková z tiskového střediska magistrátu.  

Stavaři pracují na vzniku dopravního díla v části Tomkovo náměstí/Rokytova od roku 2021, kdy si převzali staveniště. Po dobu prací, jež potrvají do konce příštího roku, lidé pociťují mnohé dopravní potíže. Například jezdí motoristé po mostním provizoriu, kde platí dvacítka. Na dodržování rychlostního limitu dohlíží radary úsekového měření. Silničáři předpokládají, že nynější stav a náhradní objekt zůstane do léta. Teprve poté se pustí do budování další části mostu.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MMB

Štítky Brno, VMO, Tomkovo náměstí, ŘSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče čeká v Brně nové omezení na Tomkově náměstí. Neprojedou po mostě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.