Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Oprava vodovodu uzavře Křížkovského ulici u brněnského výstaviště

Na silnicích v Brně bude řidičům zase o něco těsnější. Se začátkem příštího týdne dorazí do jihomoravské metropole nová uzavírka, která se dotkne dopravy u výstaviště. Rekonstrukce vodovodu a kanalizace přinese omezení v Křížkovského ulici, jež se do poloviny října motoristům uzavře.

Od pondělí 12. července začnou práce v Křížkovského ulici v půlkilometru dlouhém úseku Poříčí–Hlinky. Dále se omezení dotkne ulice Výstavní v úseku Křížkovského–Hlinky či ulice Veletržní v ústí do Křížkovského. Zároveň v oblasti pracují již delší dobu brněnské teplárny.

Objízdné trasy pro individuální automobilovou dopravu povedou ulicemi Lipová, Vaňkovo nám., Tvrdého, Úvoz, Mendlovo náměstí, Křížová, Poříčí a Bauerova. Sledujte aktuální dopravní značení,“ uvedla Radka Loukotová z tiskového odboru brněnského magistrátu k uzavírce, jež potrvá do 15. října.

Kvůli pracím dojde ke změnám u autobusových linek MHD.  „Okružní linky 44 a 84 pojedou přímo ulicí Hlinky, naopak linka 52 bude dočasně obsluhovat oblast Velodromu a Riviéry,“ uvedla již dříve mluvčí brněnského dopravního podniku Hana Tomaštíková.

Ohodnoť článek

Foto Kopemezabrno.cz

Štítky Brno, Uzavírka, Vodovod, Rekonstrukce, Výstaviště, Brněnské výstaviště, Dopravní podnik města Brna, Mendlovo náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava vodovodu uzavře Křížkovského ulici u brněnského výstaviště  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.