Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Brně se řidičům uzavírá část Lidické ulice

Motoristé a cestující hromadné dopravy musí v Brně od dnešního dne až po celý víkend počítat s novým omezením, které bude platit v části Lidické ulice. Důvodem uzavírky je oprava tramvajové trati. Řidiči ve směru z centra moravské metropole neprojedou úsekem od křižovatky s Kolištěm po budovu Lidická 16.

Rekonsutrukce tramvajové trati se uskutečňuje od dnešního dne a potrvá celý víkend. V pracích se bude pokračovat také příští týden. Znovu se začne v pátek a skončí v neděli. „Z Koliště nebude možné odbočit vpravo na Lidickou. Doprava v opačném směru do centra zůstane beze změny,“ uvedla Anna Dudková z tiskového střediska brněnského magistrátu.

Úsekem od soboty neprojedou také šaliny a některé autobusy. Linka 1 pojede pouze mezi Pisárkami a Malinovského náměstí. Další zastávky ve směru do Řečkovic vynechá. Jinak pojede také tramvajová linka 6, která pojede odklonem přes Konečného náměstí do smyčky Červinkova. Náhradní dopravu zajistí autobusy.

Ohodnoť článek

Foto Archiv Drbna

Štítky Doprava, Brno, Uzavírka, Rekonstrukce, Pisárky, Řečkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se řidičům uzavírá část Lidické ulice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.