Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cyklostezka mezi Bílovicemi a Obřany se uzavře, ze skály padá kamení

Cyklisté, bruslaři i pěší musí od zítřka počítat s omezením na frekventované cyklostezce mezi Bílovicemi nad Svitavou na Brněnsku a brněnskými Obřany. Trasa se v úseku mezi čistírnou odpadních vod po první železniční podjezd od Bílovic uzavře kvůli nebezpečnému sesuvu kamení ze skály.

Bezpečnostní opatření na oblíbené stezce podél řeky Svitavy v údolí lišky Bystroušky, na kterou míří v každém ročním období tisíce lidí, platí od čtvrtka. Zatím není jasné, jak dlouho omezení potrvá. Vydané je do odvolání a čeká se na opravu.

Pěší mohou při cestě do a z Bílovic použít pěšinu po pravém břehu Svitavy a přejít po lávce u pěti kanálů pod Obřanským hradem,“ informoval na svém Facebooku bílovický starosta Miroslav Boháček (STAN). Příjezd k chatám bude možný jen od Obřan.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dobrovolní hasiči Bílovice

Štítky Brněnsko, Bílovice, Cyklisté, Obřany, Bílovice nad Svitavou, Svitavy, Miroslav Boháček, Starostové a nezávislí, Facebook, skála

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklostezka mezi Bílovicemi a Obřany se uzavře, ze skály padá kamení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.