Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Údržba uzavře o víkendu Královopolský tunel

Motoristé v Brně musí o víkendu počítat s uzavírkou Královopolského tunelu. Vytěžovaná dopravní stavba podstoupí údržbu, která začne už dnes od 21:00 a potrvá až do neděle večer. Příští týden v pondělí se navíc chystá omezení také v Husovickém tunelu z důvodu čištění.

Královopolský tunel obsadí údržbáři už v pátek večer. Práci mají na celý víkend. Ukončení údržby je v plánu v neděli ve 21. hodin. 

V návaznosti na jarní čištění bude probíhat servis a údržba ventilace. To vyžaduje uzavírku v obou tunelových troubách zároveň. Prosíme řidiče, aby věnovali pozornost značení v oblasti, které je navede na objízdné trasy,“ popsala Anna Dudková z tiskového odboru brněnského magistrátu. 

Sotva co se v moravské metropoli otevře jeden tunel, začnou platit omezení v dalším. Tentokrát se dají do úklidu pracovníci v Husovickém tunelu, kde od nového týdne začnou platit částečná omezení.

V pondělí začnou práce na čištění Husovického tunelu. Jednotlivé roury budou uzavřeny vždy mezi 21. a 5. hodinou v termínu od 19. do 25. dubna. Do středy budou práce probíhat v rouře A, poté v rouře B,“ uvedla Dudková na stránkách kopemezabrno.cz, kde jsou dostupné informace i o dalších dopravních uzavírkách a omezení. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto BKOM

Štítky Doprava, Brno, údržba, tunel, Královopolský tunel, Husovický tunel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Údržba uzavře o víkendu Královopolský tunel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.