Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na Žabovřeské se od pondělí změní organizace dopravy. Od Pisárek řidiči neodbočí na Bystrc

Se změnou organizace dopravy musí od pondělí 1. června počítat brněnští řidiči na Žabovřeské. Na důležitém dopravním uzlu už měsíce pracují dělníci na přípravách velkého městského okruhu. Plánovaná změna organizace dopravy by měla platit po dobu přibližně jednoho měsíce.

Nově budou auta jedoucí ve směru od Pisárek vedena směrem ke Královopolskému tunelu. Nebude možné využít most k odbočení směrem na Bystrc. Řidiči, kteří chtějí jet z Pisárek do Bystrce se budou muset otočit na kruhovém objezdu v Králově Poli a vrátit se zpátky.

Ve směru z Králova Pole do Bystrce a Komína pojedou řidiči beze změny. Ve směru z Králova Pole do Pisárek bude doprava napojena na nově vybudovanou silnici vedoucí staveništěm, na této silnici pojedou i auta směrem z Bystrce do Pisárek, tedy stejně jako doposud. Ve směru z Bystrce do Králova Pole mohou auta využít most přes Žabovřeskou.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MMB

Štítky žabovřeská, doprava, organizace, vmo, stavba, Bystrc, Pisárky, Královo Pole, Silnice I/42, Královopolský tunel, Brno-Komín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Žabovřeské se od pondělí změní organizace dopravy. Od Pisárek řidiči neodbočí na Bystrc  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.