Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Silnici mezi Vyškovem a Ivanovicemi na Hané čekají přes květen a červen uzavírky

Od křižovatky Topolany a Křižanovice až do Ivanovic na Hané budou muset řidiči počítat s omezením. V plánu je částečná uzavírka silnice 1/47 od 4. května do 25. června kvůli opravě povrchu. Místní obyvatelé se tak na léto dočkají nové cesty.

Řidiči by se měli připravit na sezónu silničních prací. Od 4. května do 25. června proběhne částečná uzavírka silnice č. I/47 od křižovatky Topolany  a Křižanovice až po začátek Ivanovic na Hané. Bude se zde asfaltovat silnice. Uzavřen bude vždy jeden pruh, aby mohl být druhý v provozu, který bude řízen kyvadlově pomocí světelného signalizačního zařízení.

Objízdná trasa pro vozidla do 39 tun povede přes D46 a D1 bez povinnosti použití dálniční známky. Dopravní obsluze (obcí Hoštice – Heroltice, Rybníček, apod.) bude umožněn vjezd do uzavírky. Do obcí Ivanovice na Hané, Švábenice, Medlovice, Moravské Málkovice, Orlovice, Dětkovice využívejte objízdnou trasu. Stejně tak bude průjezd stavbou umožněn vozidlům s nejvyšší povolenou rychlostí do 80 km/h (mopedy, babety apod.).

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com, PČR

Štítky Ivanovice, Vyškov, Haná, uzavírky, řidiči, Ivanovice na Hané, silnice, Křižanovice, Topolany, Heroltice, Švábenice, Medlovice, Moravské Málkovice, Orlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnici mezi Vyškovem a Ivanovicemi na Hané čekají přes květen a červen uzavírky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.