Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie vyzývá cestující z včerejší srážky dvou šalin, aby pomohli s vyšetřováním

Policie vyšetřuje včerejší srážku dvou šalin, ke které došlo včera krátce před půl devátou ranní. Vyzývá všechny cestující, kteří v dopravních prostředcích cestovali a nechali se ošetřit mimo zásah záchranářů, aby se ozvali na linku 158.

Včera ráno před půl devátou došlo na Křížové ulici ke srážce dvou šalin. Při srážce se zranilo osm lidí, včetně řidiče, který si z kolize odnesl středně těžká zranění a skončil v nemocnici. Policisté proto vyzývají další cestující, kteří v některém z vozů cestovali a po nehodě vyhledali lékařskou pomoc sami a nebyli ošetřeni záchranáři na místě. Policii tyto informace pomohou s vyšetřováním nehody. 

Žádáme další cestující, kteří si po nehodě vyhledali lékařské ošetření sami a nebyli ošetřeni záchranáři na místě, aby se přihlásili v pracovní době od 7 do 15 hodin přímo vyšetřovateli na telefonním čísle 974 628 311. Na lince 158 je možné se přihlásit nepřetržitě.“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. 

Srážka dvou vozů MHD včera nebyla jedinou šalinovou nehodou. Ráno tramvaj srazila seniora na kole, který skončil se středně těžkým zraněním v nemocnici, a jen o několik hodin později vykolejila šalina na ulici Životského a narazila do rodinného domu, ve kterém jeho obyvatelé zrovna trávili čas. Tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jakub Mészáros

Štítky srážka, šaliny, Brno, policie, pátrání, svědci, havárie, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyzývá cestující z včerejší srážky dvou šalin, aby pomohli s vyšetřováním  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.