Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z Brna do Vranovic a Židlochovic nepojede o víkendu většina vlaků

Z Brna do Vranovic a do Židlochovic o víkendu nepojede většina vlaků. Kvůli opravám trati bude v provozu jen jedna kolej na koridoru směrem do Břeclavi, a osobní vlaky se proto na trať nevejdou. Místo nich pojedou autobusy, vyplývá z informací společnosti Kordis JMK. Menší část vlaků pojede bez omezení.

Výluka začne v sobotu v 7:50 a skončí v neděli v 17:10. Ve směru z Brna bude v sobotu naprostá většina vlaků nahrazena až z Modřic, to znamená ze z hlavního nádraží do Modřic vlak pojede. Pouze tři vlaky do Židlochovic nahradí autobusy už z Brna. V opačném směru to bude stejné. V neděli pojedou všechny autobusy až z Modřic, respektive do Modřic. Jak který vlak pojede, najdou lidé na webu IDS JMK, odjezdové časy jsou podle pravidelného jízdního řádu.

Místo vlaků budou k dispozici čtyři autobusové linky A, B, C a D. Linky A a B pojedou z Modřic do Vranovic, první přes Hrušovany, druhá je vynechá. Linky C a D pojedou do Židlochovic, první opět přes Hrušovany, druhá je vynechá.

Z Brna budou autobusy vyjíždět od zastávky pod nádražní budovou od viaduktu. Ve všech zastávkách s výjimkou Vojkovic zastaví u nádražní budovy. Ve Vojkovicích zastaví na zastávce v ulici Hlavní a vůbec nebudou obsluhovat zastávku v Popovicích, kam lidé mohou dojet vlaky, které nebudou nahrazené autobusy.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, železnice, Jihomoravský, výluka, Brno, Židlochovice, Vranovice, Modřice, KORDIS JMK, a.s., Břeclav, Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje, Hrušovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Brna do Vranovic a Židlochovic nepojede o víkendu většina vlaků  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.