Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Čtyřměsíční chlapeček v nemocnici zemřel, tragická nehoda na Znojemsku má pátou oběť

Pondělní autonehoda u Pavlic na Znojemsku má pět obětí. Ve Fakultní nemocnici v Brně zemřel ve středu večer i těžce zraněný čtyřměsíční chlapeček.Potvrdil to ředitel nemocnice Roman Kraus. Jde o nejtragičtější nehodu na českých silnicích od září 2015.

Nehodu podle policejního vyšetřování zavinil řidič auta, který předjížděl nákladní vůz v nepřehledném stoupání přes plnou středovou čáru. S protijedoucím autem se srazil na horizontu. Vůz, který předjížděl, bylo Audi 6 a měl rakouskou poznávací značku. Jel směrem na Jihlavu.

O život přišli při nehodě tři cestující z tohoto vozu, jedna spolucestující byla těžce zraněná. V protijedoucím volkswagenu přišla o život mladá řidička. Její dítě museli záchranáři přepravit s vážným zraněním do nemocnice, kde do středečního večera bojovalo o život. Lehce zraněný byl i řidič osobního auta, které jelo za volkswagenem a při nehodě do něj najelo.

V září 2015 na dálnici D1 u Vyškova zemřelo při srážce nákladního auta a dodávky pět lidí. V nemocnici v Brně-Bohunicích zemřela o několik dní později jedna ze tří zraněných, která se stala šestou obětí.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky Pavlice, nehoda, úmrtí, chlapeček, fakultní nemocnice, nemocnice, okres Znojmo, Roman Kraus, Fakultní nemocnice Brno, Volkswagen, Audi, Jihlava, Vyškov, Dálnice D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřměsíční chlapeček v nemocnici zemřel, tragická nehoda na Znojemsku má pátou oběť  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.