Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Řidič na D2 nedobrzdil a narazil do kolony při záchranné uličce. Malému chlapci z nárazu zapadl jazyk

Jeli k nehodě a sami se stali jedné součástí. Podivínští policisté zažili minulý týden dramatické chvíle při záchraně života malého chlapce. Vše přitom začalo nepozorností řidiče, který se plně nevěnoval řízení a na D2 narazil do kolony aut, která tvořila záchrannou uličku.

V minulém týdnu byli dálniční policisté z Podivína vyslání k dopravní nehodě, která se stala na dálnici D2. To že k havárii nedorazí a sami se dostanou do dopravní nehody ani netušili.

Když se blížili k místu nehody a projížděli záchranářskou uličkou, uslyšeli ránu. Do kolony dojížděl řidič citroenu, nedobrzdil a narážel do stojících aut. Náraz přitom odmrštil jedno auto mimo dálnici.

Pomohl i duchapřítomný řidič kamionu

Na pomoc okamžitě vyrazila policejní hlídka a duchapřítomně i řidič poblíž stojícího kamionu. V nabouraném autě seděl otec s desetiletým synem.  „Otec byl v šoku, nevěděl vůbec co se děje a chlapec měl zapadnutý jazyk," uvedla mluvčí policistů Petra hrůzová. 

Policisté dostali společnými silami klučíka z auta, vytáhli mu jazyk a obnovili dýchací funkce. Vše naštěstí dopadlo dobře. „Zraněné si převzali záchranáři do své odborné péče, chlapec byl letecky transportován do dětské nemocnice," uzavřela Hrůzová.

Foto ilustrační foto, ZZS JMK

Štítky D2, kolona, nehoda, zapadlý jazyk, chlapec, Dálnice D2, Citroën, Podivín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na D2 nedobrzdil a narazil do kolony při záchranné uličce. Malému chlapci z nárazu zapadl jazyk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.