Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Večerní bouračka čtyř kamionů a osobáku zastavila dálnici D1 u Brna. Dva lidé skončili v nemocnici

Provoz na 196. kilometru dálnice D1 u Brna ve směru na Ostravu ve středu večer na necelou hodinu zastavily nehody nákladních vozů a osobního auta. Dva zraněné záchranná služba převezla do nemocnice. V místě se rychle utvořila kolona.

Havárie se staly přibližně v 19:45. Policie podle mluvčí Kamily Haraštové samostatně řešila nehodu čtyř nákladních vozů a jednoho nákladního a osobního auta. Hasiči museli jednoho člověka vyprostit. „Nehoda si vyžádala jedno lehké a jedno středně těžké zranění, ženu v prvním případě a muže ve druhém jsme ošetřili a transportovali do Fakultní nemocnice Brno," řekla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Policie provoz krátce před 21:00 obnovila v levém jízdním pruhu, havarované kamiony ale dál blokovaly pravý jízdní pruh. Za místem nehody se podle webu Dopravniinfo.cz rychle vytvořila několikakilometrová kolona.

Řidiči cestující od Prahy na Ostravu mohli dálnici opustit na exitu Brno-centrum, před tím už ale vjížděli do kolony. Předchozí sjezd Brno-západ se opravuje a sjet se tudy nedalo.

Kolona se tvořila i na D2 ve směru na Brno u křížení na D1, protože vozy neměly kam najíždět. Na D1 ve směru na Ostravu šlo znovu najet na exitu Brno-jih.

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky D1, nehoda, bouračka, Dálnice D1, dálnice, Brno, Ostrava, Fakultní nemocnice Brno, Praha, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večerní bouračka čtyř kamionů a osobáku zastavila dálnici D1 u Brna. Dva lidé skončili v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.