Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Čtvrtek 4. července 2024  |  Svátek má Prokop
Bez reklam

VIDEO: Opilý muž na skútru ujížděl policistům do lesa. Dostal smyk a vyválel se v bahně

Alkoholem posilněný muž na skútru se chtěl dostat z dohledu policistů, a tak se rozhodl ujet jim do lesa. Nepočítal ale s tím, že cesta bude po silných bouřkách značně rozbahněná. Na kluzkém povrchu nezvládl svůj stroj, dostal smyk a zapadl do bahna.

Poměřit své řidičské schopnosti a možnosti svého stroje s policisty a jejich služebním vozem minulý víkend zkusil sedmačtyřicetiletý muž na Šlapanicku. Moudré rozhodnutí to od něj však nebylo.

„Na silnici, kde se policisté muže na skútru rozhodli zastavit, totiž mnoho šancí na úspěch neměl. Jel totiž na motocyklu nízkého objemu, navíc pod vlivem alkoholu. Proto se po chvíli pronásledování rozhodl zmizet policistům v lese,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Zřejmě nepočítal s tím, že cesta bude po silných bouřkách značně rozbahněná. Na kluzkém povrchu nezvládl svůj stroj, dostal smyk a zapadl do bahna. Z něj mu pak museli pomoci pronásledující policisté.

„Při následné dechové zkoušce mu naměřili více než 2,2 promile alkoholu. Muž se tak nyní zodpovídá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnil Chaloupka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, alkohol, nehoda, skútr, bahno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý muž na skútru ujížděl policistům do lesa. Dostal smyk a vyválel se v bahně  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.