Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zemřelého mluvčího Nejvyššího soudu Tomíčka nahradila ve funkci jeho manželka

Novou mluvčí Nejvyššího soudu se stala Gabriela Tomíčková, která byla manželkou nedávno zesnulého mluvčího Petra Tomíčka. Stejně jako její manžel pracovala v minulosti v médiích a má zkušenost také s pozicemi v propagaci a vztazích s veřejností. O jejím jmenování informoval na webu soudu ředitel kanceláře předsedy Aleš Pavel.

Předseda soudu Petr Angyalossy věří, že Tomíčková plynule naváže na práci svého manžela. O stejnou pozici se už před lety shodou okolností oba ucházeli. „Když jsem se dozvěděl, že se oba manželé dostali při výběru tiskového mluvčího do samého finále, kde stáli jako konkurenti na pozici tiskového mluvčího proti sobě, rád jsem tuto pozici nyní nabídnul paní Tomíčkové," uvedl Angyalossy.

Tomíček zemřel náhle 9. května, bylo mu 52 let. Komunikaci nejvyšší instance s českými médii zajišťoval od roku 2015. Před tím řadu let působil jako rozhlasový a televizní novinář na různých pozicích.

Tomíčková studovala přírodní vědy na St. Petersburg Junior College na Floridě a geologii na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Od roku 2000 působila na různých postech v Českém rozhlase a České televizi, převážně v Brně a Olomouci.

V roce 2012 nastoupila do Povodí Moravy jako vedoucí útvaru vnějších vztahů a marketingu a tisková mluvčí. Pracovala také v Zoo Brno, kde měla na starosti komunikaci s médii a veřejností.

Nejvyšší soud zasáhla smutná zpráva. Ve dvaapadesáti letech náhle zemřel mluvčí Tomíček

Mluvčí Nejvyššího soudu a někdejší dlouholetý rozhlasový a televizní novinář Petr Tomíček v úterý náhle zemřel, bylo mu 52 let. Komunikaci nejvyšší instance s českými médii zajišťoval od roku 2015, spolupracoval se současným předsedou Petrem...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky ČR, soud, Nejvyšší, personální

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zemřelého mluvčího Nejvyššího soudu Tomíčka nahradila ve funkci jeho manželka  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.