Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jsem urkistánská bohyně a moje koleno vás nenávidí, křičela v Brně žena v ručníku

Netradičním způsobem na sebe upoutala pozornost kolemjdoucích mladá žena v centru Brna. S ručníkem na krku klečela na silnici, čímž zastavila provoz, aby vzývala boha z počítačové hry. Než na místo dorazili strážníci, kterým sdělila, že je nenávidí její rozbité koleno, vyškubala tulipánový záhon. Zdrogovaná slečna hlídce poté tvrdila, že si chce hrát na houpačce.

Dramatickou scénu uprostřed Moravského náměstí v jihomoravské metropoli způsobila dvaadvacetiletá žena. V neumyté pleťové masce a s osuškou omotanou kolem krku trhala pro svého přítele barevné květiny v jednom z nedávno osázených záhonů uprostřed parku.

Když měla kytici hotovou, bez rozmyslu vstoupila na červenou na přechod pro chodce, kde před udivenými řidiči poklekla, a zablokovala tak celou dopravu. Na kolenou poté hlasitě vzývala urkistánského boha, jenž pochází z válečné počítačové hry.

Do situace bleskově zasáhli dva přihlížející, kteří se pomatenou osobu snažili odvést zpět na chodník. Jejich akce se však nesetkala s úspěchem, místo toho od ženy schytali několik kopanců a plivanců.

Přivolání strážci zákona si všimli, že slečně mírně krvácí koleno. Zájem o její zdravotní stav ale přerušil nekonečný proud slov a nesouvislých informací. Strážníkům řekla, že je její koleno nenávidí a nemohou ho ošetřit, protože s nimi kloub nebude komunikovat.

„Rozpřahovala ruce a označovala se za urkistánskou bohyni, která se na náměstí objevila poté, co se do jejího těla vrátil život, krev, maso a kosti. Dokonce prý uvažovala nad tím, že svůj návrat na svět bude živě vysílat,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Hlídka pomatenou osobu pobídla k dechové zkoušce, slečna ale odmítala s tím, že je jejich požadavek tak nesmyslný, jako kdyby ho vyslovila ona sama. Na strážce zákona pak křičela, že je dospělá a na záchytku s nimi nepojede. Místo toho se chtěla jít pohoupat do parku na houpačku. „Prokázala poměrně široký záběr zájmů. V řeči volně přecházela od Pamely Anderson až k několikrát zmiňovanému Urkistánu,“ doplnil.

Nakonec sice do testovacího zařízení foukla, přístroj ale ukazoval nulovou hodnotu. Za asistence republikových policistů proto podstoupila zkoušku na drogy, jež potvrdila přítomnost amfetaminu a metamfetaminu v těle. „Zdravotníci ženu po ošetření odvezli na záchytnou stanici a kromě majetkového přestupku je podezřelá i z narušení občanského soužití,“ uzavřel.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, žena, drogy, doprava, Moravské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsem urkistánská bohyně a moje koleno vás nenávidí, křičela v Brně žena v ručníku  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.