Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dopravu na jižní Moravě komplikuje silný déšť. Policisté hlásí nehody i zatopenou silnici v Brně

, aktualizováno 14. dubna 2023, 12:20

Vydatný liják trápí od pátečního rána jižní Moravu. Problémy hlásí zejména motoristé, kteří mají problémy v celém kraji. Kvůli počasí jezdí na mnohých místech v omezeném provozu. Nejvíce potíží hlásí řidiči z brněnské Hradecké ulice, kde se vytvořila pod mostem rozsáhlá laguna.

Problémy na silnicích na jižní Moravě se objevily s ranní špičkou. Policisté hlásí nehody v celém regionu. Od půlnoci k dnešní dvanácté hodině eviduje policie téměř čtyřicet dopravních nehod. Nejvíce vyzváněly telefony na tísňové lince okolo sedmé hodiny ráno. Lidé nahlašovali nehody nebo popadané stromy, shrnul mluvčí policie Petr Vala. Komplikace byly i v Brně, kde nadělaly povětrnostní podmínky potíže v Hradecké ulici před křížením s mostem v ulici Sportovní.

Po vytrvalém dešti se tam ve směru do Ivanovic vytvořila rozsáhlá laguna. Hasiči momentálně vodu odčerpávají a při příjezdu ze Žabovřesk. Provoz v ulici je stále omezený, v tuto chvíli už je však s opatrností průjezdná pravým pruhem. Místo se dá objet přes ulici Palackého. Prosíme řidiče, aby byli opatrní a všímali si pokynů hlídek,“ informoval mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Podobné události nejsou v moravské metropoli nijak výjimečné. Pravidelné potíže hlásí motoristé například v Bohunické ulici, kde se vytvořila rozsáhlá laguna loni v létě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Déšť, Počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu na jižní Moravě komplikuje silný déšť. Policisté hlásí nehody i zatopenou silnici v Brně  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.