Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand Moravia v sobotu slaví 9 let od otevření, vystoupí účastníci první řady SuperStar

PR článek

Aqualand Moravia slaví tuto sobotu 9 let od doby, co přivítal první návštěvníky. V plánu je oslava, kde nebude ticho. Tématem letošního léta je totiž hudba. A tak i na své narozeniny jihomoravský aquapark pozval účastníky první řady hudební soutěže SuperStar. Ta běžela v televizi přesně před 18 lety. Na jednom pódiu tak vystoupí třeba Šárka Vaňková, Sámer Issa či například Martina Balogová. Tím program oslavy nekončí. Na co se mohou děti i dospělí dále těšit?

V sobotu si návštěvníci Aqualandu Moravia užijí nejen atrakce a koupání, ale také hudební vystoupení několika interpretů. Aquapark totiž slaví 9. narozeniny. „Naše narozeniny každý rok slavíme s návštěvníky poutavým programem, a i letos tomu nebude jinak. Vystoupí účastníci první řady televizní soutěže SuperStar, která běžela na obrazovkách před osmnácti lety. Vystoupí také kapela Pekař a těšit se lze i na pokračování naší letní soutěže pro začínající interprety,“ zve na poutavý víkendový program marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda

Hudební vystoupení doplní i další poutavý program – děti se mohou těšit na speciální soutěže či oblíbenou pěnovou párty. A i dospěláci si přijdou během animačních programů na své – zacvičí si i zatančí ve vodě. Program startuje v 9:00 hodin, kdy se otevírá i aquapark. Vstupné si lze koupit za ještě výhodnější cenu online, a to za 899 korun. Dětská vstupenka vyjde na 549 korun. 

Polovina letní sezóny je pryč.  Jak se povedla?

Aqualand Moravia má za sebou polovinu prázdnin. Počasí je zatím poměrně proměnlivé a došlo i na chladné dny kolem 20 stupňů, nicméně červenec s sebou přinesl též tropické dny. „Věříme, že bude po zbytek prázdnin teplo, protože počasí má samozřejmě vliv na naši návštěvnost. Co se čísel týče, zatím lze červenec tohoto roku srovnat s loňskou rekordní sezónou, zůstává za ní jen těšně, v řádu jednotek procent,“ konstatuje ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký. Nejvyšší zájem je podle něj o atrakce v novém letním areálu – vodní horskou dráhu High Five, klidnou řeku Lazy River a Dětský vodní hrad. Táhne ale také novinka letošního léta – Nafouknutý svět hned s 10 atrakcemi na jednom místě.

Co se týče počasí, aktuálně jsme přišli s nabídkou takzvaného Mráčku. To je vstupenka, která má speciálně nižší cenu na den, kdy hlásí horší počasí. A protože je tato varianta mezi návštěvníky oblíbená, budeme Mráček nabízet i během srpna,“ dodává Pavlacký. Nejvýhodnější vstup do aquaparku si lze pořídit přes e-shop online. „Za téměř poloviční cenu může mít návštěvník vstupenku v momentě, kdy se rozhodně ještě v aquaparku při odchodu, že se dané léto ještě jednou vrátí,“ doplňuje Tomáš Svoboda. 

Vrátili se zahraniční návštěvníci, vzrostl počet návštěvníků z Čech

Aquapark registruje výrazný nárůst počtu návštěvníků z Čech, především pak z Prahy.  „Podstatné pro nás je také fakt, že se po dvou letech pandemie ve velkém vrátily dvě skupiny zahraničních návštěvníků – ze Slovenska a Rakouska. Dále převažují jednodenní výlety, data nejen z našeho hotelu ale ukazují, že jižní Morava a oblast Pálavy je častým cílem turistů na prodloužené víkendy, ale také celotýdenní pobyty,“ říká Petr Pavlacký.

O tom svědčí též obsazenost hotelu Aqualand Inn, který je hned vedle. „Červenec byl takřka plně obsazen, na srpen už máme nyní prodáno 70 procent kapacity. Hosté si pobyt spojují s trávením času v aquaparku, ale jezdí i na další výlety po okolí. Většinou zůstávají dva až tři dny,“ říká jednatelka hotelu Aqualand Inn Petra Hodorovská. Hosté si mohou v hotelu půjčit také elektrokola, jelikož zájem o cyklistiku na jižní Moravě je enormní. Do aquaparku míří desítky cyklistů denně, i proto pro ně jsou k dispozici stojany na kola, též skříňka s nářadím pro případné drobné opravy. 

Superhrdina je oblíbený, aquapark bude nabírat další lidi, kteří budou s návštěvníky jezdit na tobogánech 

Zájem je o animační programy, též o doplňkovou službu Superhrdina, který hlídá děti a jezdí s nimi na tobogánech. „Zájem o službu Mr. nebo Ms. Slider je větší, než jsme čekali. Během teplých dnů máme na směně tři Superhrdiny. Službu navíc nevyužívají jen děti, ale i dospělí, kteří nemají na tobogány doprovod, protože ten druhý se třeba bojí. Mezi zákazníky jsme měli i paní, které bylo 70 let,“ popisuje marketingový manažer Tomáš Svoboda. Aquapark aktuálně zaměstnává na tuto pozici 8 lidí, bude však pravděpodobně díky velkému zájmu pozice rozšiřovat. 

Harmonogram oslav 6. srpna 2022

11:00 Šárka Vaňková

11:30 Martina Balogová

12:30 Pekař

13:45 Petra Lstibůrková

14:30 Sámer Issa

15:30 Julian Záhorovský

17:00 Petr Poláček 

18:00 2. kolo hudební soutěže - Lucie Dobrovodská & Dobro, Leona Skácelová a kapela ECHO 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Aqualand, Moravia, Rekreace, Relaxace, Vystoupení, Aqualand Moravia, Česko Slovenská SuperStar, aquapark, slavnost, soutěž, Šárka Vaňková, Sámer Issa, Martina Balogová, Tomáš Svoboda, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vanda Kadeřábek

Tak ať se dožijí oslav 20. výročí.

Pondělí, 15. srpna 2022, 00:10Odpovědět

Aqualand Moravia v sobotu slaví 9 let od otevření, vystoupí účastníci první řady SuperStar  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.