Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand Inn: Užijte si komfort v srdci malebné Pálavy

PR článek

Nádherná příroda, vesničky, ze kterých přímo dýchá historie, novomlýnská jezera hned pod okny a dokonalý klid. Že to zní moc dokonale, aby to byla pravda? Ale kdepak. V hotelu Aqualand Inn je každý den přesně takový. Přijeďte se přesvědčit.

Pěkně rozmazlovat vás tady budou už od rána, kdy vás z postele vytáhne vůně lahodné snídaně. Ta se každé ráno podává v hotelovém Lobby baru. A věřte, že nebudete vědět, co ochutnat jako první. Po vydatném startu může váš den pokračovat třeba objevováním místních přírodních krás nebo historie. V okolí Pálavy je toho totiž k vidění opravdu hodně. Od historického městečka Mikulov přes Lednicko-valtický, až po zříceninu hradu Děvičky.

Den byl plný zážitků a teď už si chcete jen odpočinout? Výborně, na hotelové terase se totiž zrovna podává večeře. Máte štěstí, že jste přijeli v létě. Na vlastní oči tak uvidíte v akci kuchaře, který hází na gril jeden steak za druhým. A kdyby se vám náhodou po večeři ještě nechtělo na kutě, můžete si užít animační program v režii místních zkušených animátorů. Nebo si na terase s výhledem na Pálavu vychutnat míchaný drink při západu slunce.   

Na své si zde samozřejmě přijdou i milovníci adrenalinu. Hotel Aqualand Inn se totiž nachází jen pár kroků od nejmodernějšího a největšího aquaparku u nás – Aqualandu Moravia. Vstříc nezapomenutelným zážitkům se můžete vydat třeba i v županu, hotel je totiž přímo propojený s aquaparkem, takže z hotelové terasy projdete rovnou k bazénu. A zároveň se vyhnete případným frontám u vstupu. „Naši hosté rádi využívají neomezený vstup do Aqualandu. Je to pro ně příjemným zpestřením, a navíc je cena již zahrnuta v pobytovém balíčku, takže nemusí nic doplácet, ani když na tobogánech stráví celý den,” upřesňuje manažerka hotelu Aqualand Inn Barbora Kadlecová

V aquaparku na vás čeká 16 bazénů a 28 tobogánů a skluzavek. Včetně High Five, vyhlášené hvězdy mezi tobogány, která vás dokonce sveze několikrát i do kopce. Odvážní jezdci si pak určitě nenechají ujít místní toboganové obry Abyss a Boomerango. Pohodáře naopak potěší klidná řeka, která vás sveze skoro po celém venkovním areálu, a navíc si cestou dáte i drink přímo z pool baru.

Pro nejmenší návštěvníky si Aqualand na letošní léto připravil speciální překvapení. Během prázdnin otevře Nafouknutý svět – dokonalou atrakci pro všechny malé horolezce a dobrodruhy. 

Už se nemůžete dočkat až pod Pálavu vyrazíte? Není divu, tak malebné prostředí prostě musíte vidět na vlastní oči. A hlavně si nezapomeňte včas rezervovat pobyt, volné pokoje na léto totiž rychle mizí. „Nárůst letních rezervací jsme zaznamenali již během jara. Nyní je obsazenost hotelu přes 50 % a stále roste,” dodává jednatelka hotelu Petra Hodorovská.

Ohodnoť článek

Štítky Aqualand, Rekreace, Relax, Ubytování, Pavlovské vrchy, hotel, terasa, aquapark, léto, komfort, historie, Mikulov, Aqualand Moravia, Děvičky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Inn: Užijte si komfort v srdci malebné Pálavy  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.