Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v Brně ukradl ze sklepa přes sto lahví alkoholu, dvacet kartónů cigaret a třicet vepřových konzerv

Opravdu vydatná kořist čekala, a pořádná kocovina čeká, šťastného zloděje, který ukradl ze sklepní kóje v Brně přes sto lahví alkoholu, dvacet kartónů cigaret, třicet vepřových konzerv a devět plechovek kokosového mléka. Škoda je až pětatřicet tisíc korun.

Kocovina zloděje nemine

Během včerejška si opravdu pořádné zásoby alkoholu, cigaret a vepřového udělal zatím neznámý pachatel. Podle slov samotných policistů zloděj musí počítat s pořádnou kocovinou. „Podle policejního protokolu bylo ze sklepa odcizeno těžko uvěřitelné množství alkoholu,“ říká policejní mluvčí Petr Vala.

Zloděj nepohrdl ani kokosovým mlékem

Zloděj ze sklepní kóje sebral osmnáct lahví finské vodky, čtyřicet plechovek piva a dokonce přes šedesát lahví různých vín. Jako bonus a zpestření darebák přibral ještě dvacet kartónů cigaret, třicet vepřových konzerv a devět plechovek kokosového mléka. „Rozladěnému majiteli tak způsobil škodu dosahující částky 35 tisíc korun. Velkou alkoholovou krádež tak brněnští muži zákona prošetřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody,“ dodává Vala.

Policisté žádají o pomoc a v případě jakýkoliv poznatků se obraťte na policisty z oddělení Brno - Žabovřesky na čísle 974 624 209.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky sklep, krádež, alkohol, cigareta, Brno, konzerva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně ukradl ze sklepa přes sto lahví alkoholu, dvacet kartónů cigaret a třicet vepřových konzerv  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.