Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

POČASÍ NA NEDĚLI: Po většinu dne zataženo, odpoledne a večer přijdou přeháňky a bouřky. Objeví se i kroupy a přívalové srážky

V neděli bude obloha nad jižní Moravou zatažená, objeví se i přeháňky a bouřky, které budou ojediněle silné. Meteorologové opět varují před kroupami a silnými nárazy větru.

Stejně jako včera, bude i dnes nad Jihomoravským krajem oblačno až zataženo, místy pouze přechodně polojasno. Zpočátku velmi ojediněle, během odpoledne a večera ale častěji můžeme očekávat přeháňky a bouřky. Ty budou místy i silné. Nejvyšší odpolední teploty se budou pohybovat mezi 26 až 29 °C. Mírný vítr o síle maximálně 7 metrů za sekundu povane z jihovýchodu, v bouřkách zesílí. Při bouřkách meteorologové také varují před přívalovými srážkami, ojediněle i kroupami a silnějšími nárazy větru.

Noční teploty se ustálí na 18 až 15 stupních Celsia. I v noci budou pokračovat bouřky a přeháňky, které mohou být na území jižní Moravy silné. Studená fronta ze střední Evropy bude ovlivňovat počasí nejen v noci, ale také v průběhu pondělí.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj ČHMÚ

Štítky počasí, červenec, předpověď, Jihomoravský kraj, přívalové srážky, kroupy, nárazy větru, bouřka, střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ NA NEDĚLI: Po většinu dne zataženo, odpoledne a večer přijdou přeháňky a bouřky. Objeví se i kroupy a přívalové srážky  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.