Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Balkan Bashavel, Zrní, Kryštof, Tomáš Klus a Miro Žbirka

Vypadá to, jako by se tento týden do Brna sjeli všichni muzikanti. Nebude dne, kdy by nebyl koncert, takže si každý přijde na své. A pokud se bojíte, že vše nestihnete, tak některé koncerty se budou opakovat i třikrát!

Miro Žbirka v pondělí 29. října pokřtí své nové album v Sono centru. Nové studiové album vyšlo pod názvem Double Album a Miro Žbirka je dokončil ve Studiu 3 Abbey Road v Londýně spolu s producentem Robem Cassem a sestavou hvězdných britských muzikantů.

DVTV přijede v pondělí 29. října do kina Scala. Jak se od Sametové revoluce proměnily české školy? Umíme využít možnosti, které nám svoboda a demokracie nabízejí? Nebo naše školství ustrnulo v devadesátých letech a možná ještě dál? O těchto otázkách a dalších budou diskutovat hosté. Nabitým programem vás provede Martin Veselovský.

Tomáš Klus vystoupí se svým turné Spolu vystoupí tento týden na Semilasse. A to hned třikrát! v úterý 30. října, ve středu 31. října a naposled ve čtvrtek 1. října.

Chcete zažít pořádnou halloweenskou párty? Zkuste Bloody Sexy Halloween ve středu 31. října na Flédě! Těšte se na DJs, vystoupení i tanečnice.

Kapela Kryštof vystoupí ve čtvrtek 1. listopadu v Sono centru v rámci podzimního Jenom Písníčky Tour. Jelikož turné mělo na jaře úspěch tak se rozhodli přidat i několik podzimních vystoupení.

Špička české alternativní scény, kapela Zrní, se vrací na Flédu, kde ve čtvrtek 1. listopadu pokřtí své nové EP Spící.

Víte, že v Brně oblíbená párty Balkan Bashavel má už víc než 7 let? A nová sezóna divokých parties právě začíná! Kopec balkan beats a gypsy music, troška cumbie a reggae. A taky všelicos jiného z world music, co naši hosté přinesou v pátek 2. listopadu na Flédu.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, Miroslav Žbirka, Tomáš Klus, Kryštof, koncert, Brno, obilniny, Sametová revoluce, Fléda, Scala, Londýn, Martin Veselovský, DVTV

TIPY NA TÝDEN: Balkan Bashavel, Zrní, Kryštof, Tomáš Klus a Miro Žbirka  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.