Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokejové Znojmo po nevydařeném startu bouchlo do stolu. Angažovalo zkušeného kouče

Šest bodů ze sedmi zápasů, jedenácté místo v tabulce a pouhé dva body od prvoligového dna. Takovou bilanci aktuálně mají hokejisté znojemských Orlů. Vedení klubu došla s výsledky týmu po prohře s Třebíčí trpělivost a oznámilo změny. Kouče Jiřího Berouna střídá na postu hlavního trenéra zkušený Václav Baďouček, jenž ve Znojmě působil již v minulosti.

Hokejisté Orlů po postupu z druhé ligy zatím v Chance lize strádají. Ambiciozní mužstvo z jihu Moravy kolem zkušených matadorů Jana Hrušky či Tomáše Svobody zatím strádá. Ze sedmi zápasů pouze dvakrát vyhrálo, když doma porazilo poslední Frýdek Místek a Zlín. Z venku body ale Orli nevozí. Naposledy schytali nepříjemný direkt v derby od Třebíče, s níž svěřenci Berouna prohrávali už po první třetině 4:0. Nakonec sice už další branky neinkasovali a podlehli rivalovi konečným skóre 1:4, přesto to na zažehnání nespokojenosti vedení klubu nestačilo. Nyní přišly první změny, které se dotkly realizačního týmu.

Na místo hlavního kouče přichází Václav Baďouček. Jednašedesátiletý lodivod se k orlí letce vrací po více než deseti letech. V sezoně 2008/09, kdy ještě Znojmo hrálo extraligu, byl bývalý kouč Karlových Varů, Plzně či naposledy pardubického béčka asistentem Radima Rulíka. „Je to zkušený kouč, který má za sebou řadu angažmá. Umí bouchnout do stolu, když je potřeba. Věříme, že nám pomůže k lepším výkonům a výsledkům," sdělil na klubovém webu Pavel Ohera, prezident klubu. 

Dosavadní trenér Jiří Beroun, který tým loni dovedl k postupu z druhé ligy, u jihomoravského celku nekončí. Přesune se na místo asistenta. Tam pokračuje také Tomáš Jakeš. Trenérem brankářů je i nadále Petr Hrachovina. První utkání pod novým vedením sehrají Orli dnes od 18 hodin na domácím ledě proti Prostějovu.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hc Pardubice

Štítky Znojmo, První liga, Přestupy, Trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové Znojmo po nevydařeném startu bouchlo do stolu. Angažovalo zkušeného kouče  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.