Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hlavní tah na Znojmo zablokovala vážná nehoda. Auto předjíždělo přes dvě plné čáry

, aktualizováno 7. září 2023, 10:19

Nehoda dvou osobních aut a autobusu zablokovala dnes ráno silnici I/53 z Pohořelic na Znojmo poblíž Trnového Pole na Znojemsku. Záchranáři ošetřili pět zraněných, z nichž jednoho muže transportoval vrtulník se středně těžkým zraněním do nemocnice, řekla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Místo nehody je podle policejního mluvčího Petra Valy nutné objet.

„Středně zraněného muže jsme letecky převezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno, po zemi jsme do stejné nemocnice převezli lehce zraněného muže a třetího lehce zraněného muže jsme převezli do nemocnice ve Znojmě. Dva lehce zraněné jsme ošetřili a ponechali na místě," uvedla Bothová.

Podle předběžných zjištění policistů se nehoda stala proto, že jedno z osobních aut předjíždělo autobus. „Podle předběžného šetření měl řidič osobního vozidla před horizontem a na dvojité plné čáře předjíždět autobus. Během riskantního manévru se střetl s protijedoucím automobilem," doplnil Vala. Dopravu po nehodě zkomplikoval i další autobus, který se před nehodou snažil otočit a uvázl.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Pohořelice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní tah na Znojmo zablokovala vážná nehoda. Auto předjíždělo přes dvě plné čáry  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.