Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Ve Znojmě vyhnali z obchoďáku otravného voňavkáře. Lidem podsouval pochybné parfémy

Dlouhodobé problémy dělá lidem ve Znojmě pochybný prodejce voňavek, který naposledy úřadoval před obchodními řetězci, kde ze své červené kabele vytahoval nekvalitní zboží. Na voňavkáře si ale počíhala hlídka městské policie, která si našla dobrý důvod, aby muže představila i policistům.

Na šmelináře s voňavkami mají lidé ve Znojmě dlouhodobě spadeno. Místním pravidelně podstrkuje nekvalitní parfémy, i když o ně nikdo nestojí. K podobné situaci došlo naposledy u supermarketů. Tam zaparkoval živnostník své auto, vzal si červenou kabelu a náhodně zastavoval kolemjdoucí. K překvapení pro obchodníka bylo, když se u něj sami od sebe zastavili pracovníci v uniformách. 

Voňavky prodával na parkovištích před obchodními řetězci. Strážníci ho ale tentokrát při prodeji lapili a za porušení tržního řádu podezřelého prodejce oznámili správnímu orgánu,“ popsal znojemští strážníci ve svém pravidelném hlášení. 

Strážci znojemského zákona započítali prodejci do hlášení i další prohřešek. Napadlo je totiž, že si proklepnou obchodníkovo auto. „Hlídka zjistila, že jeho vozidlo nemá platnou technickou kontrolu, což pak na místě řešila státní policie,“ dodali znojemští strážníci.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Znojmo

Štítky Znojmo, Prodej, Nelegální, Voňavky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Znojmě vyhnali z obchoďáku otravného voňavkáře. Lidem podsouval pochybné parfémy  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.