Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž surově napadl svou ženu, zpacifikovala ho až zásahová jednotka

Dlouhodobé spory mezi partnery vygradovaly ve čtvrtek nad ránem v jedné obci na Znojemsku. Muž tam v opilosti napadl svou partnerku. Ta udělala to nejlepší, co mohla - vše druhý den nahlásila na policii.

Druhý den se na místo incidentu vydala policejní hlídka. Když na místě se ženou dokumetovali incident, objevil se vedle zaparkovaného auta i podezřelý muž.

„Vzhledem k informacím od poškozené, že má muž doma větší množství nelegálně držených zbraní a opakovaně vyhrožoval jejich užitím, přivolala hlídka na místo zásahovou jednotku," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Nakonec se muže podařilo policistům vylákat před dům, kde psovod využil k odvedení jeho pozornosti služebního psa. Policisté ze zásahové jednotky vzápětí třiadvacetiletého agresora bez větších problémů zadrželi.

„Při ohledání místa činu se našlo několik plynových pistolí. Na případu pracují znojemští kriminalisté, momentálně ho prověřují jako podezření z trestného činu nebezpečné vyhrožování," uzavřel mluvčí.

Foto ilustrační foto, PČR

Štítky napadení, zásahová jednotka, pistole, okres Znojmo, Pavel Šváb

Opilý muž surově napadl svou ženu, zpacifikovala ho až zásahová jednotka  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.