Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž z Vyškova se nemohl zbavit přítelkyně. Zavolal strážníky a protivná žena skončila v Brně

Plnou hlavu starostí nadělala muži ve Vyškově přítelkyně, již si pozval na návštěvu. Známá se ani přes opakované výzvy neuráčila odejít. Navíc byla v nepoužitelném stavu, protože ji zmohl alkohol. Nakonec vše řešili strážníci, kteří společně se zdravotníky poslali potížistku do Brna.

K čirému zoufalství dovedla padesátníka z okresního města kamarádka. Uvelebila se mu v bytě a choval se tam krajně nevhodně. Byla opilá, agresivní a odmítala odejít pryč. Muž zkoušel všechny možné finty, jak protivného hosta vystrnadit. Nakonec se rozhodl, že si na pomoc povolá strážníky. Vytočil linku 156, aby se na místo dostavila hlídka. Ani pracovníci v uniformách neměli s návštěvnicí lehké pořízení. 

„Po příjezdu kolegů na místo žena nekontrolovala své jednání, byla hlučná a agresivní. Opakovaně ji vyzývali k opuštění bytu. Nakonec poslechla. Strážníci u ní provedli zkoušku s pozitivním výsledkem 2,5 promile alkoholu v dechu,“ sdělil velitel Městské policie Vyškov Petr Sedláček.

Etuda ale nekončila. Jakmile žena vyběhla pod dohledem městských policistů ven, udělalo se jí zle. Opileckou nevolnost řešili strážníci tím, že do akce povolali zdravotníky. Sanitka odvezla opilou do nemocnice, kde lékaři vynesli jasný verdikt. Pacientka pojede do Brna. „Po přijetí ve vyškovské nemocnici nicméně volal lékař z chirurgické ambulance s rozhodnutím a žádostí o převezení ženy do protialkoholní stanice v Brně,“ dodal šéf strážníků.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Vyškov

Štítky Vyškov, Strážníci, Vyhnání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAHAT BABU Z NÁVŠTĚVY AŽ DO PROTIALKOHOLKY TO JE TEDA PROJETÉ NAFTY K NIČEMU!!

Neděle, 25. června 2023, 13:31Odpovědět

Muž z Vyškova se nemohl zbavit přítelkyně. Zavolal strážníky a protivná žena skončila v Brně  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.