Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vyškov pohoršil důchodce močící v kleče. Na školáčky i strážníky špulil holou zadnici

Velké pohoršení a povyk způsobil ve Vyškově muž, který zkoušel močení v kleče. Vyškovan při nepřirozené poloze navíc vystrkoval holou zadnici na kolemjdoucí děti. Na podívanou nebyly zvědavé ani vychovatelky. Přivolaly na pomoc strážníky, kteří si s důchodcem poradili.

Jakmile strážci vyškovského zákona zjistili, že někdo pobuřuje děti, vyjeli do terénu. Po moči zavánějícího sedmašedesátiletého muže našli na náměstí Obránců míru, jak se povaluje v trávě s holou zadnicí a rozepnutým poklopcem. S pobertou, na kterého upozornili malý školáčci a jejich učitelky, se dali do řeči. Jenže brzy zjistili, že si příliš nepopovídají. Důchodce byl totiž náležitě posilněný alkoholickými nápoji.

„Velice špatně artikuloval a byl z něj silně cítit alkohol. Kolegové zavolali sanitku a zároveň muže vyzvali, aby prokázal svoji totožnost. Vzhledem ke svému stavu nebyl schopný vytáhnout občanský průkaz, stejně jako později zvládnout dechovou zkoušku,“ popsal velitel vyškovské městské policie Petr Sedláček.

Hlídka odvezla potížistu na záchytku. Tam podstoupil dechovou zkoušku, při níž neobstál. Opilec měl na kontě přes 2,6 promile. „Nekontrolovatelným chování ohrožoval sebe i okolí, přivolaní zdravotníci proto doporučili převoz do protialkoholní záchytné stanici,“ zdůvodnil Sedláček.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Vyškov

Štítky Vyškov, Strážníci, Děti, Alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To je zase VYŠKOV - samej ONAN a ÚCHYL - Děti i učitelky měli ten den o zábavu jistě postaráno, při pohledu na ožralýho PRASÁKA...NEMÁM SLOV....

Neděle, 5. března 2023, 21:01Odpovědět

Vyškov pohoršil důchodce močící v kleče. Na školáčky i strážníky špulil holou zadnici  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.