Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Parta výrostků zakončila narozeninovou oslavu demolicí nového nádraží ve Vyškově

Narozeninová oslava potřebovala tečku. A tak se parta mladých ve Vyškově rozhodla udělat pořádný cirkus na nově zrekonstruovaném autobusovém nádraží. K jejich smůle je slyšeli policisté z nedaleké stanice, dopadeni byli během několika minut.

Velký rámus a několik po sobě následujících ran zaslechla noční hlídka vyškovských policistů asi půl hodinu po půlnoci v neděli 27. září. Policisté se okamžitě rozjeli k místu, odkud hluk vycházel.

Křik a zvuky rušící noční klid je přivedly ke zrekonstruovaného autobusovému nádraží. Na hlavní čtyřproudové silnici protínající Vyškov si pak policisté všimli pohozené dlouhé lavičky a kovového odpadkového koše. Zároveň od budovy autobusového nádraží vyběhlo několik postav.

Jeden z policistů vyběhl z auta a utíkal za čtyřmi prchajícími mladými lidmi. Partička však neměla šanci trénovaným policistům utéci. V jejich péči pak skončili dva dvacetiletí mladíci, jeden patnáctiletý a stejně mladá dívka.

„Jak vyšlo najevo, řádění a ničení mělo zakončit oslavu narozenin jednoho z výrostků," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová. „Oba dvacetiletí výtečníci se budou zodpovídat ze svého protiprávního jednání. Zda půjde o přestupkovou či trestní rovinu je předmětem dalšího šetření a vyčíslení způsobené škody," dodala mluvčí.

Problémy čekají i patnáctiletého chlapce. Tomu totiž policisté naměřili 0,7 promile alkoholu v krvi. Dívka měla dechovou zkoušku negativní. „Obě děti předali policisté příbuzným, chlapce s informací o naměřené hodnotě alkoholu a kontaktování orgánu sociálně právní ochrany dětí ze strany policie," uzavřela Musilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Vyškov, nádraží, autobusové nádraží, mladí, alkohol, oslava, vandalství, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Parta výrostků zakončila narozeninovou oslavu demolicí nového nádraží ve Vyškově  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.