Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý řidič naboural zaparkovaný autobus na nádraží ve Vyškově, pátrají po něm policisté

Hned dvě nehody u kterých řidič (či řidička) naboural a ujel, řeší vyškovští policisté. První se stala koncem minulého týdne. Zatím neznámý člověka naboural autobus značky Iveco Irisbus zaparkovaný na vyškovském autobusovém nádraží přiléhajícím k ulici Jiřího Wolkera.

K druhé nehodě pak došlo ve čtvrtek v poslední lednový den asi pět minut po osmé hodině. V Palackého ulici došlo někdo naboural zelený Peugeot  306 zaparkovaný před domem č. 122.

„Pravděpodobně se jednalo o nejstarší typ vozidla Škoda Fabia modré barvy, které jelo směrem od Opatovic," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová.

V pravotočivé zatáčce nejspíš řidič dostat smyk, vjel do protisměru  a naboural do zaparkovaného auta. Z místa nehody viník ujel.„Pokud byste mohli přispět k objasnění některé z těchto nehod, kontaktujte nás na tísňové lince 158 nebo na tel.: 725 514 773," vyzvala mluvčí.

Foto Turistika.cz

Štítky Vyškov, autobusové nádraží, nehoda, policisté, havárie, Jiří Wolker, Iveco, Škoda Fabia, Peugeot 306

Neznámý řidič naboural zaparkovaný autobus na nádraží ve Vyškově, pátrají po něm policisté  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.