Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté zírali, jak obcí sviští luxusní sporťák. Lamborghini valilo přes 130 kilometrů v hodině

Smíšené pocity mají z víkendové služby jihomoravští policisté, kteří si plnili pracovní povinnosti na Hodonínsku. Při střežení obce natrefili na luxusní automobil italské značky Lamborghini. Naleštěný sporťák jel ale tak rychle, že si jej hlídka nestihla ani prohlédnout.

Na rychle jedoucího řidiče narazili strážci zákona při sobotním poledni. Na první pohled jim bylo jasné, že motorista povolenou padesátkou rozhodně nejede. „Dopravní policisty zaujal nejen samotný luxusní vůz, ale především rychlost jeho pohybu. Lamborghini se kolem nich prohnalo rychlostí 130 km/h. To už je rychlost, která je bezpečná tak leda na dálnici,“ napsal k případu dnes mluvčí policistů David Chaloupka. 

Podle policistů se motorista vysokou rychlostí ohrožoval okolí. Řidič má totiž při takové rychlosti jen malou šanci zareagovat na případnou neočekávanou situaci. Provinilci proto nyní hrozí mastnou sankcí i zákazem jízdy, což by šoférovu znemožnilo sednout za volant oblíbeného automobilu. „Za tak vysoké překročení rychlosti v obci mu nyní hrozí zákaz řízení až na 12 měsíců a pokuta až 10 tisíc korun,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Luxus, Rychlost, Doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Obyčejnej VRAHOUN ZA VOLANTEM - doživotní trest a do dolů a makat a makat a makat za kus chleba a vodu - HNUS - auto zabavit a dát do dražby pro CHUDÉ, kteří jezdí např. se 3. dětmi MHD k lékaři, apod...

Středa, 18. října 2023, 14:42Odpovědět

Thomyk Krasoň Svoboda

Jen 10tisíc? Za veřejné ohrožení?

Středa, 18. října 2023, 12:09Odpovědět

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty pro vyšetřované na svobodě, kvůli přetíženým věznicím, až do vyřešení případu a zaplacení pokuty a nákladů. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích.

Středa, 18. října 2023, 10:49Odpovědět

Policisté zírali, jak obcí sviští luxusní sporťák. Lamborghini valilo přes 130 kilometrů v hodině  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.