Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Tragédie na Hodonínsku. Muž zastřelil soka, pak spáchal sebevraždu

, aktualizováno 20. února 2023, 11:42

Velkou tragédií skončil spor mezi dvěma obyvateli Lovčic na Hodonínsku. Šestapadesátiletý muž zabil v obci ležící na okraji Ždánického lesa mladšího soka. Poté spáchal sebevraždu. K nepochopitelnému řešení neshod použil podle policistů nelegálně drženou zbraň.

Dvě tragická úmrtí řeší kriminalisté od nedělního večera. O události, jež zasáhla jihomoravskou obci s necelými osmi sty obyvateli, informoval dnes policejní mluvčí Pavel Šváb. „Zřejmě z důvodu dřívějšího sporu tam šestapadesátiletý muž zastřelil nelegálně drženou zbraní devětadvacetiletého obyvatele. Ihned po nahlášení události se do pátrání po podezřelém zapojily desítky policistů," řekl k případu.

U postřeleného mladíka zasahovalo několik posádek jihomoravských záchranářů včetně vrtulníku. „Přes veškerou snahu zdravotníků se nepodařilo obnovit jeho životní funkce," řekla k zásahu mluvčí ZZS Jihomoravského kraje Michaela Bothová.

Podle dosavadních zjištění měl starší muž po střelbě odjet zpět domů a tam spáchat sebevraždu. Kriminalisté strávili na místě činu celou noc. „Další nebezpečí nehrozí, místa činu dnes prohledávají policisté tak, aby zajistili další důkazy pro trestní řízení. Případ řešíme jako vraždu spáchanou po předchozím uvážení," uvedl Šváb.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky policie, zbraň, vražda, sebevražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na Hodonínsku. Muž zastřelil soka, pak spáchal sebevraždu  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.