Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po noční nehodě aut na jižní Moravě zůstalo sedm zraněných

Sedm zraněných, z toho jednoho těžce, si vyžádala nehoda dvou aut, která se stala dnes po půlnoci na silnici první třídy mezi Dražůvkami a Archlebovem na Hodonínsku. Velmi mladý řidič osobního auta nepřizpůsobil rychlost a na mokré silnici vyjel do protisměru, poté sjel do příkopu, narazil do betonového sloupku a od toho se odrazil zpět na silnici, kde se střetl s osobní dodávkou. Řekli to mluvčí jihomoravské policie Petr Vala a mluvčí jihomoravské záchranné služby Barbora Truksová Zuchová.

Zatímco řidič dodávky měl test na alkohol negativní, řidič osobního auta, který nehodu způsobil, se testu kvůli zranění nebyl schopen podrobit a policisté nařídili odběr krve v nemocnici. Škodu policisté vyčíslili na dvě stě tisíc korun.

Hasiči museli podle informací na svém webu některé zraněné vyprošťovat. „Šest lidí jsme s lehkými či středně těžkými zraněními převezli do kyjovské nemocnice, jednoho těžce zraněného jsme vezli na urgentní příjem do nemocnice v Brně. Byl při vědomí a nebyl v kritickém stavu," upřesnila Truksová Zuchová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky ČR, nehoda, Jihomoravský, zranění, silnice, havárie, Jihomoravský kraj, okres Hodonín, nemocnice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po noční nehodě aut na jižní Moravě zůstalo sedm zraněných  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.