Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Hodonína se srazilo auto s dodávkou. Nehoda si vyžádala šest zraněných včetně dětí

Záchranné složky zasahovaly dnes dopoledne u Hodonína ve směru na Dubňany, kde se srazil osobní vůz s dodávkou. Na místě bylo šest zraněných osob včetně dětí a těhotné ženy. K dopravní nehodě zamířily dva záchranářské vrtulníky.

Incident se odehrál krátce před osmou ranní na silnici 380. „Z dosud nezjištěných příčin řidič osobního vozu přejel plnou čáru a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s projíždějící dodávkou. V osobním voze cestovalo pět lidí, z toho dvě děti. Jedna z dospělých by měla být těhotná. V dodávce cestoval pouze řidič," uvedl policejní mluvčí Petr Vala. Příčinu nehody policie dál vyšetřuje.

Z pohledu záchranné služby šlo o mimořádnou událost prvního stupně. Na místo vyrazilo pět posádek, z toho dva vrtulníky. Jeden z nich jako výpomoc z Olomouckého kraje. „V jednom případě šlo o lehké zranění, o dvě těžká zranění a tři středně těžká. Dva pacienty jsme převezli do brněnské Dětské nemocnice, tři na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno a jednoho do kyjovské nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

U nehody asistovali také hasiči. Na twitteru uvedli, že jednoho člověka z vozu vyprošťovali. Zároveň pomáhali s ošetřováním. Silnice v místě neštěstí byla uzavřena a řidiči podle Valy jezdili přes Ratíškovice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky ČR, nehoda, zranění, Hodonín, osobní vůz, Dubňany, havárie, Dětská nemocnice FN Brno, Fakultní nemocnice Brno, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Hodonína se srazilo auto s dodávkou. Nehoda si vyžádala šest zraněných včetně dětí  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.