Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Opilá řidička si bez svolení půjčila Felicii a poslala ji do sloupu

Od majitele auta neměla svolení, byla silně opilá a přesto sedla za volant. To se jí vymstilo, nyní ji čeká spousta věcí k vysvětlení. Třiatřicetiletá řidička si zadělala na pořádný problém.

Řidička bourala v sobotu 1. června ve Strážnici. Nezvládla totiž průjezd zatáčnou v Kostelní ulici, vyjela na chodník a narazila do sloupu. Bylo přitom velkým štěstím, že v tu dobu po chodníku nikdo nešel a nikoho nezranila.

Od majitele auta přitom ani neměla povolení si Felicii půjčit. Není divu. žena totiž policistům nadýchala 1,9 promile alkoholu. Navíc policisté zjistili, že má žena soudem zabavený řidičák.

„Žena bude nyní čelit podezření z trestných činů Ohrožení pod vlivem návykové látky, Maření výkonu úředního rozhodnutí a Neoprávněné užívání cizí věci. V případě odsouzení jí hrozí až tři roky odnětí svobody," vyjmenoval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR

Štítky felicie, alkohol, řidička, sloup, Škoda Felicia, Strážnice

FOTO: Opilá řidička si bez svolení půjčila Felicii a poslala ji do sloupu  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.