Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v noci zaútočil na náhodnou mladou ženu, zachránili ji svědci. Policisté nyní po ženě pátrají

Případ nepochopitelného násilí řeší policisté v Hodoníně. V úterý 2. dubna večer napadl na vlakovém nádraží muž zcela náhodnou oběť. Cizí ženě nejdříve vulgárně nadával, pak přešel do fyzického útoku. Dalšímu násilí už stihli zabránit svědci. Útočník je nyní pod zámkem policistů, ti pátrají po napadené ženě.

Šestatřicetiletý útočník naštěstí skončil v policejní cele, čemuž pomohli svědci, jež se zastali napadené ženy. Ta však mezitím z místa odjela tmavým autem, které pro ni přijelo. Do příjezdu policejní hlídky nepočkala a policisté by nyní potřebovali její výpověď k incidentu.

Šlo o štíhlou ženu mezi 30 až 40 lety, na sobě měla růžovou budnu, upnuté kalhoty a tmavé vlasy stáhnuté do culíku. „Policisté tuto ženu hledají nebo případně i ty, kteří by ji mohli identifikovat. Ozvat se můžete na telefon 974 633 470 nebo na linku 158," vyzval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto pixabay.com

Štítky Hodonín, vlakové nádraží, napadení, žena, policisté, pátrání

Muž v noci zaútočil na náhodnou mladou ženu, zachránili ji svědci. Policisté nyní po ženě pátrají  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.