Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na jižní Moravě řádí podvodník. Než se nadějete, prodá vám plastové rukavice a zmizí

Případ s netradičním podvodníčkem řeší policisté v Kyjově. Muž podle policistů nejspíše jezdí po různých místech republiky a zkouší štěstí se svojí fintou. Ta spočívá v balíčku plastových pracovních rukavic a přesvědčivosti.

Svůj trik vyzkoušel padesátiletý muž v jednom z kyjovských barů. Obsluze řekl, že dodává ochranné pracovní rukavice, které si měl objednat provozovatel baru.

Ten však v tu chvíli v baru nebyl a ve skutečnosti žádné rukavice neobjednal. Muž byl však natolik přesvědčivý, že z obsluhy vylákal 700 korun za 12 párů gumových rukavic.

„Policisté následně zjistili, že se tento muž obdobného jednání dopouštěl i v minulosti na různých místech ČR a rozsah jeho podvodů bude zřejmě vyšší než pár stokorun," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policisté tak hledají další případné poškozené, kteří mu s podobnou legendou naletěli a přišli o peníze. „Hledáme ty, kteří byli jeho jednáním poškozeni od dubna 2017 až do současnosti. Ozvat se můžete kyjovským policistům na telefonu 974 633 681, případně na lince 158," vyzval mluvčí.

Foto PČR

Štítky zloděj, gumové rukavice, Kyjov, rukavice, Jihomoravský kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jižní Moravě řádí podvodník. Než se nadějete, prodá vám plastové rukavice a zmizí  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.