Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Zloděj okradl mladého kutila. Školákovi sebral vlastnoručně sestrojený traktůrek

O tříkolový malotraktor, který si vyrobil svépomocí, přišel šikovný sedmnáctiletý hoch z Brněnska. Podle policistů mu zařízení ukradl neznámý zloděj, jenž využil kutilovy chvilkové nepozornosti. O pomoc s hledáním ztraceného stroje nyní prosí policisté.

Student si originální malotraktor vyrobil ze staršího jednoosého traktůrku, ke kterému si vytvořil speciální rám se sedačkou a přidal přední vidlici s řídítky. Díky úpravě mohl chlapec místo chození za řídítky na stroji pohodlně sedět. „Jeho výtvor se však zřejmě velmi zamlouval i neznámému nenechavci. Ten pak využil krátké chvilky, kdy se na ulici konstruktér od svého traktůrku vzdálil. Zloděj musel stroj zřejmě nenápadně odtlačit," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Překvapený student po krádeži doufal, že je ztráta stroje jen nevhodný žert. Když se ale tříkolový malotraktůrek nikde neobjevil, nahlásil krádež policistům. „Pomoci s pátráním po unikátním stroji můžete i vy. Pokud o ukradeném traktůrku něco víte, volejte na linku 158," dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj okradl mladého kutila. Školákovi sebral vlastnoručně sestrojený traktůrek  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.