Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž na Brněnsku zůstal zaklíněný pod kolem náklaďáku

Muže v areálu firmy v Troubsku na Brněnsku dnes dopoledne přejel nákladní vůz, pod předním kolem zůstal zaklíněný asi 20 minut. Vyprostili ho hasiči. Na webu hasičů o tom informoval mluvčí Jaroslav Mikoška. Záchranáři muže převezli do nemocnice se středně těžkým poraněním, řekla jejich mluvčí Michaela Bothová. Okolnostmi nehody se zabývá policie.

Hasiči vyslali do průmyslového areálu v obci k nahlášené události krátce po 9:30 tři profesionální hasičské jednotky s pěti zásahovými vozy. „Nejdříve vozidlo stabilizovali proti pohybu a následně pomocí hydraulického zvedáku a vyprošťovacího zařízení kolo a vozidlo přizvedli. Zraněného se podařilo vyprostit přibližně za dvacet minut od příjezdu jednotek na místo události," uvedl Mikoška.

Záchranáři na místo vyslali i vrtulník, ten ale odlétal prázdný, pozemní převoz zraněného byl podle mluvčí vzhledem ke vzdálenosti od nemocnice a stavu pacienta dostačující. „V péči jsme měli muže středního věku, ošetřili jsme jej a se středně těžkými poraněními jsme jej vezli k další péči do traumacentra Fakultní nemocnice Brno," řekla Bothová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS LK

Štítky ČR, neštěstí, práce, zranění, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Brněnsku zůstal zaklíněný pod kolem náklaďáku  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.