Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand Moravia otevírá wellness, ve čtvrtek chystá Sametové znovuzrození

PR článek

Aqualand Moravia pokračuje v renovaci, ve čtvrtek 17. listopadu však kompletně obnovuje provoz wellness a hotelu Aqualand Inn. Státní svátek věnuje speciálním saunovým ceremoniálům pod názvem Sametové znovuzrození. Návštěva wellness bude výrazně levnější, wellness vstupenka na tři hodiny stojí 349 korun. 

Aqualand Moravia otevírá obě patra wellness – Forum Romanum a Pálava. Obě patra jsou od letošní sezóny propojena a tříhodinová vstupenka vyjde na 349 korun. Zvýhodněné wellness bude k dispozici až do otevření aquaparku, které je plánováno na polovinu prosince. „Do doby, než se otevřeme aquapark jsme připravili speciální vstupenky do našeho wellness, které nabízí třicet saun a procedur. Nejvýhodnější vstupenky prodáváme vždy na našem e-shopu. A s platností do 23. prosince vyjdou tři hodiny na 349 korun. To je o 250 korun méně, než tomu bylo před dočasným uzavřením,“ konstatuje marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda. 

Wellness otevře ve čtvrtek 17. listopadu a návštěvníci se mohou těšit na speciální sváteční program. „Návštěvníci se mohou těšit na saunové ceremoniály a voňavé peelingové procedury, které pojí názvem Sametové znovuzrození. Celým dnem budou provázet zkušení saunamasteři,“ prozrazuje program Tomáš Svoboda. Wellness se během státních svátků a víkendů otevírá v 11:00 hodin a je k dispozici až do 21:00 hodin. 

Saunová noc Nebe, peklo

V sobotu 3. prosince se mohou návštěvníci těšit na speciální saunovou noc Nebe, peklo. A jak už název napovídá, o teplo nouze nebude. Speciální noční saunování končí až v nočních hodinách. „Připravujeme sadu tematických ceremoniálů, peelingových procedur, ale téma si promítne i do občerstvení a welcome drinku. Dorazí hned několik saunamasterů z Česka i Slovenska. Je to zkrátka ideální Mikuláš pro dospělé,“ dodává Tomáš Svoboda. Vstupenky na mikulášskou noční nadílku jsou už v prodeji na e-shopu a to v hodnotě 899 korun. 

Od 17. listopadu je rovněž v provozu hotel Aqualand Inn, který je hned vedle Aqualandu Moravia. Wellness i aquapark prošly drobnou rekonstrukcí, zásadní novinky návštěvníci objeví v aquaparku, který své brány otevře v polovině prosince. Hlavní novinkou bude dětský bazén, do něhož povedou hned tři tobogány a skluzavky. Renovace vyjde Aqualand Moravia v součtu na 24 milionů korun.

O Aqualandu Moravia
Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. V rámci celého Česka se řadí na jedenácté místo. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 28 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou téměř 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo YellowCrash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum a nově vybudovanou wellness zónu Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Aqualand, Rekreace, Pasohlávky, wellness, Aqualand Moravia, vstupenka, aquapark, Česko, Tomáš Svoboda, Forum Romanum, Pavlovské vrchy, CzechTourism, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Moravia otevírá wellness, ve čtvrtek chystá Sametové znovuzrození  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.