Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Brněnsku chytili zfetovaného cyklistu, který si na řidítkách vezl holku

Ojedinělá podívaná se naskytla jihomoravským policistům v Židlochovicích na Brněnsku, kde kličkoval zdrogovaný cyklista. Osmadvacetiletý muž si vezl na řidítkách náklad, o sedm let mladší přítelkyni, což v kombinaci s rozevlátou jízdou upoutalo pozornost hlídky.

Policistům bylo hned jasné, že s účastníky dopravního provozu není něco v pořádku. Zvláště si to uvědomili ve chvíli, když opilá cestující vyhodila z kola před očima hlídky do příkopu čtyři větvičky konopí. Dvojice se proto hned dostala do problémů. 

Cyklista měl, stejně jako pasažérka, pozitivní test na drogy. Dívka byla také pod vlivem alkoholu, nadýchala skoro půl druhé promile,“ popsal mluvčí policistů Bohumil Malášek

Cyklistická vyjížďka nyní vyjde oba mladé jezdce draho. K tomu navíc policie přišila dvojici další obvinění. „Muž musí počítat se stíháním za jízdu pod vlivem jiné návykové látky, oba se pak pravděpodobně nevyhnou stíhání za nedovolené držení omamných a psychotropních látek,“ dodal Malášek. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Židlochovice, Cyklistika, Policie, Brněnsko, cyklista, drogy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

U nás nemusí bát ani válka, my se tu dokážeme pomalu pozabíjet i od fetošů na kolech - naštěstí tady to dopadlo dobře, ale nechtěl bych vidět, kdyby kráčela proti nim matka dítětem v kočárku a druhé vedla vedle sebe za ruku, jak by jí rozjívení fetoši vyhýbali - ANI NEDOMYSLET!!!!!

Sobota, 1. října 2022, 15:09Odpovědět

Na Brněnsku chytili zfetovaného cyklistu, který si na řidítkách vezl holku  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.