Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Schováváme si tržbu do mikrovlnky, vysvětlila policistům okradená firma z Brněnska

Jak to vůbec někdo mohl najít? Taková otázka aktuálně vrtá hlavou pracovníkům firmy z Brněnska, kterou navštívil zloděj. K překvapení společnosti našel i tajnou skrýš v mikrovlnné troubě. Právě ve spotřebiči se ukrývalo třicet tisíc korun. Nyní mají případ na stole policisté.

Lapka se dostal do sídla firmy sídlící nedaleko obchodního centra jednoduchým, ale účinným způsobem. Vzal cihlu, kterou rozbil okno na toaletu, a vlezl do objektu. Tam si počínal zkušeně. Našel odložený počítač v hodnotě zhruba dvaceti tisíc korun, a hlavně peníze v mikrovlnce. Skutečnost překvapila i policisty, které okradená firma povolala k případu.  

Měl buď dobré informace, nebo pořádnou porci intuice a štěstí. Najít odložený notebook asi nebylo složité, ale objevit ukrytou třicetitisícovou hotovost v mikrovlnné troubě už není zcela obvyklé,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek

Vyšetřovatelé si nyní nad případem lámou hlavu. Po pachateli, který získal při zlodějské výpravě lup v hodnotě téměř padesáti tisíc korun, pátrají. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Krádež, Policie, Peníze, Mikrovlnka, mikrovlnná trouba, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

ak nyní už všichni víme, jak se dají peníze dobře ohřát......nezdá se Vám, že v poslední době nějak často vymlacují zloději okna, výlohy, apod? Možná to byl pracovník z kanceláře, který si doma zapomněl klíče a potřeboval háky na sváču...nebo prokřehlej cizinec, co celou noc stepoval před UP a čekal na dávky........cizinci umí moc dobře mířit dlažebníma kostkama.......doma je to táta naučil.....UPRAVÍM SI ČERNÝ VLNKY A JDU PRO KAČKY DO MIKROVLNKY..... Hezkej den přátelé.

Úterý, 20. září 2022, 12:36Odpovědět

Schováváme si tržbu do mikrovlnky, vysvětlila policistům okradená firma z Brněnska  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.