Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Brněnští policisté měsíc marně pátrají po ztracené dívce, rodiče prosí o pomoc

Policisté více než měsíc marně pátrají po patnáctileté Haně Aronové z Brněnska. Dívka odešla z domu, když byli rodiče v práci. Od té doby o sobě nedala nikomu vědět. Nyní vyšetřovatelé žádají veřejnost, aby jim s hledáním neplnoleté pomohla.

Dívka se pohřešuje od poloviny letních prázdnin. V úterý 26. července opustila domov rodičů v Rosicích na Brněnsku. Mezitím nedalo nikomu vědět, kde je. Proto se o mladistvou začali zajímat kriminalisté z Územního odboru Brno venkov, kteří nyní vydali podrobnosti k případu.

Z domu odešla už jednou, v říjnu loňského roku. To přebývala u příbuzných, kterým namluvila, že rodiče jsou o jejím pobytu obeznámeni. Po několika dnech ale vrátila sama domů,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek

Malášek dále apeloval na veřejnost. „Pokud máte jakékoliv poznatky o pohřešované dívce, můžete je sdělit policistům prostřednictvím tísňové linky 158,“ dodal mluvčí. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Policie, Rosice, Pátrání, Nezletilá, Brněnsko, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nitra Maxov

Smutné. Taky jsem byl divný v telecích letech. Policie mě ale nikdy hledat nemusela. Naštěstí mi bylo dáno z telecích let vyrůst. Snad bude mít šanci i ta slečna.

Středa, 7. září 2022, 07:02Odpovědět

Brněnští policisté měsíc marně pátrají po ztracené dívce, rodiče prosí o pomoc  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.