Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Sportovci z Brněnska se dočkají nové multifunkční haly

Hřiště, posilovna i bar s terasou. Na nové sportoviště v Újezdu u Brna se těší hlavně újezdští házenkáři, kteří dosud neměli vhodné zázemí k trénování. Na své si ale přijdou i sportovní fanoušci nebo členové místních spolků.

Nová multifunkční hala se začíná stavět v Újezdu u Brna. Stavbu zhotovuje firma Prostavby, která díky ekonomicky nejvýhodnější nabídce zvítězila v obecním výběrovém řízení. Náklady na sportoviště, jež se připravuje přes dva roky, činí pětaosmdesát milionů korun.

„O novou sportovní halu žádali místní sportovci. Především oddíl házené z újezdského Sokola, který zaznamenává významné sportovní úspěchy,“ uvedla starostka města Marie Kozáková (KDU-ČSL a nestraníci).

V nové multifunkční hale lidé najdou hlavní herní plochu pro míčové sporty, menší cvičební sál, posilovnu a klubovny pro místní spolky. Hřiště doplní i tribuna pro 150 osob a bar s terasou. Součástí objektu, který je navržený jako bezbariérový, budou oddělené šatny, recepce i výtah.

„Věřím, že nová sportovní hala přiláká ke sportování všechny generace místních občanů,“ dodala Kozáková. Multifunkční sportoviště v prostorech bývalého koupaliště by se v budoucnu mělo rozšířit o venkovní kurty a další sportovní plochy.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Prostavby

Štítky Brněnsko, nová sportovní hala, Újezd u Brna, vizualizace, sportoviště, Marie Kozáková, PROSTAVBY, a.s., KDU-ČSL, Brno, Sokola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovci z Brněnska se dočkají nové multifunkční haly  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.