Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Senior na Brněnsku nepřežil náraz do stromu, auto skončilo v plamenech

V Sokolnicích na Brněnsku se dnes ráno stala tragická dopravní nehoda, při níž zemřel senior. Auto po nárazu do stromu začalo hořet, událost ohlásil kolemjedoucí svědek. Okolnosti tragédie prověřují policisté.

Dnešní den poznamenala tragická nehoda na Brněnsku, při níž přišla o život jedna osoba. Hasiči vyjížděli k události v Sokolnicích o půl páté ráno. Nehodu, při níž senior narazil do stromu a jeho auto začalo hořet, nahlásil kolemjedoucí řidič.

Přestože požárníci dorazili na místo během deseti minut, šoféra havarovaného vozu se jim zachránit nepodařilo. „Hasiči jedním vodním proudem vozidlo i přilehlé okolí uhasili a vyprostili tělo z kabiny auta. Následně uklidili silnici a krátce před 11. hodinou zásah na místě ukončili,“ popsal mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Na místě zasahovali také policisté a krizová interventka. „Po dohašení byl uvnitř vraku nalezen starší muž bez známek života. Dopravní policisté prošetřují veškeré okolnosti tragédie,“ dodal mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Ohodnoť článek

Foto HZS Jihomoravského kraje

Štítky nehoda, doprava, řidič, Brněnsko, strom, Sokolnice, Jaroslav Mikoška, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior na Brněnsku nepřežil náraz do stromu, auto skončilo v plamenech  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.