Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva mladí muži vyhrožovali na Brněnsku skokem z mostu. Jednoho přemluvil vyjednavač, druhého strhli policisté

Skvělou práci odvedli policisté během uplynulého víkendu na Brněnsku. Dva mladí muži se nezávisle na sobě rozhodli balancovat se svým životem na vysokých mostech. Naštěstí díky policejnímu zásahu ani jeden z nich neskočil.

V posledních nedělních minutách spěchali židlochovičtí policisté do Sokolnic. Na mostě tam seděl dvacetiletý muž a vyhrožoval skokem do kolejiště. Hlídce se s mužem podařilo navázat kontakt a v nestřežené chvíli ho za použití donucovacích prostředků dostali ze zábradlí do bezpečí. Po prvotním ošetření mladík putoval do nemocnice do péče specialistů.

Podobný scénář se odehrál několik hodin před tím na mostě poblíž rekreační oblasti Stříbský mlýn nedaleko Ivančic. Devatenáctiletý mladík pod vlivem drog tam vyhrožoval skokem z mostu ze skoro padesátimetrové výšky. 

Ve vyhrocené situaci odmítal rozrušený mladík mluvit i se svoji matkou. Situaci nakonec zachránil policejní vyjednavač. Po více než hodině mluvení byl policista úspěšný, mladík nebezpečné místo opustil. Po ošetření záchranáři putoval do nemocnice na specializované pracoviště.

Foto pixabay.com

Štítky sebevrazi, most, vyjednavači, záchrana, Brněnsko, Sokolnice, Ivančice

Dva mladí muži vyhrožovali na Brněnsku skokem z mostu. Jednoho přemluvil vyjednavač, druhého strhli policisté  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.