Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zavřeli mu hospodu, tak jel koupit piva na benzinku. Na křižovatce Řípské a Tuřanky naboural semafor

Ani ne měsíc po dokončení rekonstrukce křižovatky ulic Řípská a Tuřanka vznikl na frekventovaném místě další problém. Tentokrát za něj mohla jedna konkrétní osoba - řidič, kterému byla v opilosti silnice malá.

Když na místo přijela hlídka strážníků, uviděla nejprve povalený semafor pro chodce a o chvíli později i pravděpodobného viníka. Pětapadesátiletý muž obcházel kolem svého fordu a nevěřícně kroutil hlavou. Jeho auto mělo poničený nárazník a vystřelený airbag. Muž tvrdil, že v křižovatce ztratil orientaci a jeho cestu ukončil až semafor.

Hospodu zavřeli, na řadě byla benzinka

Z řidiče byl cítit alkohol. Strážníkům však tvrdil, že si dal dvě piva na ex až po nehodě. Dechová zkouška ukázala 2,2 promile. Poté řidič přiznal barvu - popíjel v hospodě a když už zavírali, rozhodl se zajet pro další pivečka na benzinku.

„Protože je muž podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, strážníci přivolali státní policisty a případ jim předali," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky semafor, brno, opilý řidič, benzinka, hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zavřeli mu hospodu, tak jel koupit piva na benzinku. Na křižovatce Řípské a Tuřanky naboural semafor  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.