Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Piknik, deka, pohoda. Kraví horu ve středu na Hudebním pikniku roztančí Michal Hrůza

Hudební pikniky Hitráda City vám letos zpříjemní tři prázdninové středy v Brně. První z pikniků proběhně v parku na Kraví Hoře ve středu 18. července. Michal Hrůza a Jakub Ondra zahrají své výjimečné akustické koncerty a u nich si můžete vychutnávat pivo z brněnských pivnic a pivovarů, koktejly a spoustu dobrého jídla, které vám na místě budou připravovat brněnské restaurace. Těšit se můžete na burgery, pizzu, tortilly i cupcakes. O zábavu se postará moderátor Jiří Flaisig a Hitrádio City, které myslí i na program a zábavu pro nejmenší. Vstupné je zdarma. Tip: Nezapomeňte si s sebou vzít deku.

Na piknik můžete vyrazit hned po práci, startuje v 16 hodin a je ideální pro rodiny s dětmi. Od pěti bude hrát Jakub Ondra, kterého znáte z rádiového hitu „On the menu“ a od sedmi potom Michal Hrůza, někdejší člen Ready Kirken a autor hitů jako „Zejtra mám“, „Bílá velryba“ a z novějších pak mimo jiné i filmových hitů jako „Padesátka“ nebo „Pro Emu“.

piknik2.jpg

Další piknik se pak uskuteční 1. srpna v parku na Šelepce, kde zahrají zpěvačka Debbi a kapela Nebe. A tri letošních City pikniků uzavřou 22. srpna v parku na Slovanském náměstí Marek Ztracený a David Stypka.

piknik3.jpg

Štítky Kraví hora, piknik, hitrádio city, Michal Hrůza, Jakub Ondra, deka, Brno, zábava, restaurace, koncert, pivovar, David Stypka, Marek Ztracený

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Piknik, deka, pohoda. Kraví horu ve středu na Hudebním pikniku roztančí Michal Hrůza  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.