Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena při jízdě zachraňovala vajíčka z akce. Napálila do stromu a zdemolovala celé auto

Z řidičky na sběračku vajec se proměnila osmatřicetiletá žena, když se vracela z nákupu na Břeclavsku. Napěchovanou tašku plnou potravin a akčního zboží položila na sedadlo spolujezdce. Při cestě po krkolomné vozovce rázem ale potraviny v čele s vajíčky popadaly na zem. Motoristka při záchraně dobrot narvala s autem do stromu a skončila v nemocnici.

Motorista vyjela na nákup vozem značky Ford. Jakmile si pořídila potřebné smíšené zboží, napěchovala ho do kabele, kterou usadila vedle sebe na sedadlo. Zdánlivě bezproblémová trasa domů nakonec nabrala nečekané komplikace. Na nerovném povrchu vozovky začaly potraviny padat na zem. Jakmile se skutálela na zem vejce, rozhodla se držitelka řidičského oprávnění zasáhnout. Vajíčka rychle sbírala, jenže přitom zjistila, že nezvládne dělat dvě věci naráz. 

„Ve snaze zachránit rozsypaná vajíčka strhla řízení, přejela do protisměru a následně narazila do stromu. Nejenže vajíčka nezachránila, ale nárazem zdemolovala vůz a sama byla se zraněním převezena do nemocnice,“ popsal mluvčí policistů Bohumil Malášek nehodu, která podle vyšetřovatelů na první pohled vypadala hrozivě. 

Majitelka automobilu nakonec měla štěstí v neštěstí. Z karambolu vyvázla bez vážnějších následků. Policisté se případem dále zabývají a apelují na šoféry, aby se podobného chování vyvarovali. „Dlužno dodat, že uložení běžného nákupu je nutné ve vozidle věnovat patřičnou pozornost. I nezajištěné potraviny mohou odstartovat situaci s následnými fatálními důsledky,“ upozornil Malášek. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Policie, Nehoda, Nakupování, Vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Děvče - mohla to být taky na skle smaženice.....Dávej si více pozor - ne na slevy, ale na cestu.

Neděle, 8. října 2023, 06:31Odpovědět

Žena při jízdě zachraňovala vajíčka z akce. Napálila do stromu a zdemolovala celé auto  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.