Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z břeclavského obchoďáku vyhnali muže, který založil požár odpadků

Pořádnou paseku napáchal muž v centru Břeclavi, kde navštívil tamější obchodní dům, aby výrazně narušil pokojné nakupování místních. Zákazníky s košíky napadal a posléze založil oheň, když podpálil koše plné odpadků. Za límec potížistu chytili nakonec až strážníci, které do akce povolal ostražitý sekuriťák.

Muž se vydal do obchoďáku v centru okresního města. Do budovy ale nepřišel, aby si nakoupil jídlo, oblečení či potřeby pro kutily. Naopak cílem Břeclavana bylo vyvolat rozruch, což se mu podařilo na výbornou. Netrvalo dlouho a do cesty se mu postavila hlídka městské policie. „Nejprve napadal a obtěžoval zákazníky. Poté si na WC rozdělal oheň a začal pálit odpadky,“ popsala mluvčí břeclavských strážníků Lenka Rigó.

Cela etuda, ke které patrně dopomohl muži alkohol, ale nekončila. O výtržníka se postaral pracovníci ostrahy, kterým vyhrožoval smrtí. Netrvalo dlouho a celý případ si převzali strážníci.

Hlídka městské policie spěchala zanedlouho i k dalšímu případu. Tentokrát muž, který měl na kontě přes tři promile, napadal záchranáře v obytném domě na sídlišti Na Valtické. 

Na poskytování nezbytné péče nespolupracoval a prudil i tím, že schválně uváděl nepravé iniciály. A protože na výzvy ke zklidnění nereagoval, byl strážníky zpacifikován a vzápětí seznámen nejen s vnitřními prostory služebního vozidla, ale i se službu konajícím personálem Obvodního oddělení PČR,“ dodala Rigó.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Břeclav, Strážníci, Obchod, Ostraha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z břeclavského obchoďáku vyhnali muže, který založil požár odpadků  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.